O nama

Internet portal AIDS resurs

Upotreba intereneta raste iz dana u dan i sve više ljudi dobija informacije na ovaj način. AIDS resurs je informativno-edukativni potal koji putem interneta nudi informacije o HIV/AIDS-u i podršku osobama ugroženim HIV-om. Nastao je sa idejom da pomogne u stvaranju sveta u kome svi znaju kako da se zaštite od HIV infekcije, u kome su svi  svesni svog HIV statusa i imaju najviše standarde zaštite i svi žive ravopravno i dostojanstveno bez obzira na status. Namenjen je svima koji ga razumeju i imaju interesovanja za AIDS, bilo da su lično ugroženi ili su studenti, istraživači, aktivisti ili novinari.

Na ovim stranicama možete saznati kako da se zaštitite od HIV-a i gde da se testirate, kako je živeti sa HIV-om i više o terapiji i lečenju. Naći ćete najnovije aktuelnosti iz oblasti AIDS-a, najave važnih događaja ili epidemiološku situaciju iz zemlje i sveta. Ovde možete dobiti savet ili pričati sa nekim. Tu je galerija i još puno informacija i zanimljivosti. Možda želite da se udubite u čitanje nekog sadržaja ili samo virnete na brzinu. Nema pravog način za korišćenje ovog portala, jednostavno koristite ga na vaš način!

 

 

Kako se AIDS resurs finansira

 

Kroz projekat Q-Club-a izradu portala AIDS resurs podržale su BCIF i CNF fondacije. Posebnu zahvalnost dugujemo kompaniji Sezam Pro Hosting i agenciji Agena.

Zamišljen kao interaktivni sajt, Aids resurs će trebati podršku svih vas!

 

Ako želite da utičete na naš rad

Ispričajte nam vaše stavove i podelite vaša iskustva

Kako da pomognete naš rad

 


www.q-club.org.rs

je humanitarna, nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija osnovana u aprilu 2006. godine od strane osoba ugroženih HIV-om i obolelih od AIDS-a na nacionalnom nivou, sa sedištem u Beogradu.

icon

RSS

Automatski primajte obaveštenja o novom sadržaju.